Merényi Dávid

Nagyon szimpatikus srácok szakemberként és magánemberként egyaránt. Egy üdülő korszerűsítésére és bővítésére bíztam meg a stúdiót, melynek során rendkívül proaktív, motivált, korrekt és ötletgazdag hozzáállást tapasztaltam. Nagyon precíz, pontos és megfontolt tervezési munkát végeznek a fiúk. A projekt során bármikor számíthattam a segítségükre, jóval a tervezési fázist követően is, ami nagy segítség volt kezdő építtetőként. Bátran ajánlom a stúdiót bármilyen építési munka megtervezésére, biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel az igényes végeredménnyel.

Nyaraló tervezése, átalakítása
Borsos Miklós

Somára és Sanyira a családi házunk megtervezését bíztuk több tervező közül kiválasztva a C60-t, mivel már az első pillanattól kezdve látszott rajtuk, hogy rajonganak a munkájukért és minden projekt fontos a számukra amit elvállalnak. A tervezés folyamatában végig úgy keresték a megoldásokat, hogy attól ne sérüljön sem a ház, sem a megrendelői igények, a szakértelmükben pedig addig sem kételkedtünk, de a kivitelezési szakaszba lépve ez csak plusz megerősítést kapott.

Családi ház tervezése
Antusné Kánai Szandra

Öröm volt a C60 Stúdióval együtt dolgozni, minden találkozásunk jó hangulatban telt. A csapat nagyon profi, a saját ötleteiket és a mi elképzeléseinket gördülékenyen tudtuk ötvözni, melyből egy olyan házterv született, ami minden elképzelésünket felülmúlta.

Családi ház tervezése
1 2 3