Építészeti tervezés

Tervezőcsapatunk személyre szabott, egyedi igényekre kialakított épületeket tervez. Számunkra minden feladat személyes kihívás. A megrendelővel való szoros együttműködés, közös gondolkodás eredménye egy innovatív, vizsgálatokon és kísérletezések során körvonalazódó építészeti koncepció. A tervezési program megalkotása után funkcióanalízist készítünk, aminek segítségével elindul a térszervezés.

Magas építészeti minőség csak akkor érhető el, ha a funkcionális és esztétikai alapkövetelményeken túl professzionális és korszerű műszaki megoldásokat alkalmazunk. Az építési technikák és anyagok megválasztása, a legkedvezőbb épületgépészeti megoldások meghatározása már a tervezés kezdeti fázisában komplex mérnöki feladat. Munkánk során törekszünk a környezet-, és energiatudatos épületek tervezésre, a megújuló energiák felhasználására és fontos szempont az alacsony üzemeltetési költség is.
A kortárs építészet számunkra a környezettel való harmónia megteremtése és az időtálló -sallangoktól mentes- őszinte, letisztult formák keresése.

Nem ragaszkodunk görcsösen bizonyos formai és technikai megoldásokhoz. A kölcsönös elégedettség az az érzés, amely a szubjektíven megítélhető produktumot egy magasabb és konkrétabb szintre emeli. Ezzel a felfogással vágunk neki feladatainknak.

családi házak – lakóépületek – középületek – meglévő épületek bővítése, átalakítása