Fotorealisztikus látványtervek készítése – 3D modellezés

A tervezés kezdeti szakaszától a könnyebb vizuális kommunikáció és megértés érdekében 3D modelleket készítünk a projektről. A tervezési fázisok előrehaladtával a kézi skicceket, moodboardokat felváltják – a mai kor igényeinek megfelelően – a számítógépes technikával készített háromdimenziós modellek.

A vázlattervi fázis során először a helyszínbe való illeszkedést, a tömegeket-, és térkapcsolatokat szemléltetjük, egyszerűbb grafikai stílusú látványterveken keresztül. Az engedélyezési tervek feldolgozása közben részletesebb modell készül, ahol lehetőség nyílik a választott anyagok, színek, textúrák variálására is. Ezek a látványtervek már fotorealisztikus minőségben képesek bemutatni az épület külső és belső megjelenését egyaránt.

Az állóképek mellett a megrendelőink interaktív modellek segítségével bejárhatják új otthonukat, a könnyen kezelhető 3D navigáció használatával.

A valósághű látványtervek pontosan megjelenítik Megrendelőink elképzeléseit, legyen szó családi ház, társasház, lakópark vagy akár nagyobb volumenű beruházásról. A látványtervek segítséget nyújtanak magasabb színvonalú ingatlan értékesítésnél, az online marketingben, vagy akár a prezentációk során.

A vizuális kommunikáció másik módszere a téralkotást segítő munkaközi makett. Egy jó léptékű makett sallangoktól mentes, lényege az építészeti koncepció szemléltetése. Különböző anyagú, technikájú és részletezettségű maketteket készítünk a feladat típusától függően. Gyakorlatias eszköz, aminek segítségével kísérletezések során jutunk el a legmegfelelőbb tér-tömeg arányokig.