RÓLUNK

Irodánk fő tevékenysége az építészeti generáltervezés és műszaki tanácsadás. Komplex szolgáltatást nyújtunk magánszemélyek, beruházók és üzleti befektetők részére, legyen szó lakóépület, középület vagy ipari épület tervezéséről.

Csapatunk professzionális és ambiciózus szakemberekből áll, akiknek az építészet a szenvedélye. Motivációnk az értékteremtés, a design és a funkcionalitás összehangolása Megrendelőink pontos, valódi igényeinek és szükségleteinek tükrében. Modern, kortárs és időtálló épületeket tervezünk magas szintű szakmai igényességgel.

Stúdiónk műhely jellegű alkotómunkát végez. Egy adott építészeti feladatra rengeteg jó válasz létezik. Mi hiszünk abban, hogy kísérletezéssel és friss szemléletű tervezéssel elkerülhetjük a sablonos és tematizált megoldásokat. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy környezetbarát és gazdaságosan fenntartható épületeket alkossunk, hiszen felelősséggel tartozunk az épített környezetért. A megfelelő tájolás, alkalmazott anyagok-technológiák, korszerű és megújuló energiahatékony gépészeti megoldások elősegítik ezeket. Elkötelezett, jól összeszokott szakági tervezőinkkel együtt részletes és megvalósítható terveket készítünk az előre kitűzött költségvetés betartása mellett. 

Ügyfélkörünk főként Budapestről és az agglomerációból érkezik, de szívesen tervezünk az ország bármely területére feladattól és léptéktől függetlenül.

Sebestyén Sándor

vezető tervező

Oszlányi Soma

vezető tervező

Futó Lili

építész tervező

Sirán Zita

építész tervező

Illényi Soma

építész tervező